Privé shoppen bij Love The Look!

Wilt u in alle rust en ruimte winkelen in onze boetiek? Dat kan! Op vrijdagavond bieden wij namelijk de mogelijkheid om een afspraak te maken om privé bij ons te shoppen. Wilt u ongestoord fashion accessoires passen, geuren ervaren en juwelen proberen? Maak dan een afspraak voor een private shopping sessie. Wij openen onze winkel dan alleen voor u en uw vriend(inn)en.


Bij ons vindt u artikelen die u nergens anders kunt vinden in Nederland. Bijzondere items, met een prachtig verhaal en uniek voor de Nederlandse markt. Haute parfums, handtassen, lederen handschoenen, hoeden, zonnebrillen en meer. Daarnaast bieden wij een van de grootste juwelencollectie met parels, robijnen, saffieren, smaragden, briljanten en
diamanten. Tijdens een private shopping avond kunt u in alle rust en discretie passen en ervaren.


We kunnen u rondleiden door onze boetiek en de verhalen achter het product met u delen. Onder het genot van een hapje en drankje luisteren we naar uw wensen en geven we u eerlijk en persoonlijk advies. We horen graag waar u naar op zoek bent en met onze jarenlange kennis en expertise kunnen we u helpen om de perfecte items voor u te vinden.


Aan een private shopping sessie zijn geen kosten verbonden. Het duurt maximaal 2,5 uur en kan met maximaal 4 personen tegelijk.
U bent van harte welkom!


Maak hier direct een afspraak.