Parfum Experience

Tijdens een Parfum Experience vertellen wij u meer over onze Parfumhuizen en de exclusiviteit van onze geuren, de ingrediënten die gebruikt worden en we gaan op zoek naar een geur die perfect aansluit bij uw behoefte. Dit doen wij onder het genot van een drankje. Wij zullen u diverse parfums laten ervaren en gaan samen met u op zoek naar de perfecte samensmelting en een voor u geschikte geur.

Wist u bijv. dat bij de parfum Oudmazing de parfumeur geïnspireerd is geraakt door de route die hij moest lopen om van het ene naar het andere dorp te lopen in Saudi Arabië?
Langs zijn weg kwam hij diverse bloemen en kruiden tegen die hij in zijn geuren verwerkt heeft. Zelf een keer ervaren? Plan een afspraak!

Kies de geurfamilie

Er zijn 4 verschillende geurfamilies waaruit een geur wordt opgebouwd. Welke combinatie voor u het best geschikt is komt u tijdens een Parfum Experience achter.
FLORAAL
Fruitig
Bloemen
Zachte bloemen
Bloemen Oriëntaals
Oriëntaals
Zacht Oriëntaals
Oriëntaals
Houtig Oriëntaals
Houtig
Houtachtig
Mossig Houtig
Droog Houtig
Aromatisch
Citrus
FRIS
Citrus
Water
Groen
Fruitig

Good to know

 • De Parfum Experience is van dinsdag tot en met zaterdag te boeken van 10.00 tot 16.00 uur.

 • De sessie duurt gemiddeld ander halfuur.

 • Max. 4 mensen per groep.

 • Heerlijk uitje voor u en uw vriendinnen, uw moeder of met uw man!

 • Boek een Parfum Experience voor € 60,00. Koop je voor meer dan € 150,00 dan krijg je de Parfum Experience van ons cadeau!

 • Maak een afspraak door een mail te sturen naar [email protected] of door het formulier op de website in te vullen
  • Boek hier uw Parfum Experience

   Welke tijd komt u het beste uit? (een experience duurt ong. 1,5 uur)


   Wij proberen de afspraak te plannen op de door u gewenste tijd. Maar het kan voorkomen dat dit tijdstip al is gereserveerd. Wij nemen snel persoonlijk contact met u om een definitieve afspraak te maken.