Welkom in onze boutique

Neem plaats en geniet van een glas bubbels in onze boetiek terwijl u winkelt of heerlijk ontspant. We zijn oorspronkelijk begonnen als de eerste ‘haute parfumerie’ boetiek in Nederland en blijven onze lijnen met de meest unieke parfums ter wereld uitbreiden. Wij verkopen niet alleen parfum van o.a. Roja, Clive Christian, Lorenzo Villoresi, Goutal Paris maar ook exclusieve tassen van bijvoorbeeld Marina Raphael, No 21, Magri, Karl Lagerfeld, zonnebrillen van o.a. Victoria Beckham, Lui Jo, Marni, Chloe, exclusieve juwelen, bijoux, hoeden, handschoenen en luxe sjaals.
LTL biedt een zeer exclusieve en gevarieerde collectie juwelen. Van hedendaags tot klassiek in een variërende prijsklasse. Onze vriendelijke en discrete medewerkers helpen je om meer te begrijpen over juwelen en assisteren je bij de perfecte keuze uit onze huidige collectie. Of heb je liever ‘Out of the Box’? We kunnen u begeleiden om een uniek juweel te ontwerpen met de hulp van ons team en meesters achter de schermen.

We hebben een uniek assortiment accessoires voor zowel dames als heren, waaronder designersieraden, zonnebrillen, tassen, hoeden, sjaals en handschoenen. De drijvende kracht achter onze collectie is de zoektocht naar authenticiteit en exclusiviteit. We hebben een collectie die je nergens anders kunt vinden zonder een vlucht en een afspraak.

Met vakkennis, passie en vooral veel plezier geven wij u graag advies op maat. Bezoek onze winkel in Rotterdam en ervaar de unieke, ultieme winkelervaring van Love the Look.

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met diepgewortelde liefde voor het vak; geregistreerde taxateurs, adviseurs en designers met veel ervaring in het hoogste segment.

Wij verzorgen uw reparaties in de beste Nederlandse en Italiaanse ateliers. We werken met echte ambachtslieden van het hoogste niveau. LTL heeft een register taxateur in huis die alle taxaties kan uitvoeren.

U kunt bij ons terecht voor een exclusief one-of-a-kind juweel. Heeft u juwelen die u niet meer draagt, niet meer uw smaak zijn of die niet meer bij u passen? Wij kunnen uw gouden sieraden en edelstenen een nieuw leven geven en opnieuw verwerken door een uniek juweel te creëren, een juweel dat wij samen met u ontwerpen met oog voor het kleinste detail. Met onze jarenlange ervaring in enkele van de beste winkels in Nederland kunt u op ons rekenen. Ons track-record spreekt voor zich. We zijn altijd discreet. Wij stellen u centraal en eisen uitstekende service en kwaliteit van onze leveranciers en goudsmeden.